Festival informatie

Entree

Toegang tot het festival is helemaal GRATIS!

 

Kassa

Consumptiebonnen zijn enkel te verkrijgen bij de kassa op het festivalterrein. Je kunt hier contant betalen en met de pinpas. Eten en drinken krijg je alleen bij inlevering van de geldige consumptiebonnen. Je mag zelf geen eten en drinken mee het terrein opnemen.

 

Eten

Traditiegetrouw staat Marco Schell Catering weer voor je klaar met de lekkerste hapjes en maaltijden. Terug van weggeweest zijn de FRIETJES! Natuurlijk is ook de Texburger weer van de partij. In de Zomerbar is ook snoep, ijs en chips verkrijgbaar voor de kinderen.

 

Drinken

Bier, wijn, fris en andere dranken zijn verkrijgbar bij de buitenbar centraal op het terrein. Ook hebben we een Zomerbar met lekkere drankjes. Vanaf zaterdag kun je op Het Wijnplein genieten van exclusieve wijnen. En op zondag kun je proeven van de lekkere zelf gebrouwen speciaalbieren van het Biergilde van de Meulewiekers.

 

EHBO

Op het terrein is een EHBO-post. De EHBO medewerkers staan klaar voor alle verwondingen en ongemakken zoals o.a. wespenbeten.

 

Fietsenstalling

Texfree Festival beschikt over een gratis, onbewaakte fietsenstalling.

Texfree is niet aansprakelijk voor diefstal, zoekraken of schade aan rijwielen, brommers en scooters en andere geparkeerde voertuigen van welke aard dan ook.

 

Toiletten

Je bent je straks zeker niet aan het vergissen, op het Texfree Festival kun je uiteraard lekker poepen en pissen.

 

Communicatie

Wil je tijdens het festival in contact komen met de organisatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een bericht naar het Facebook account. Het laatste nieuws en eventuele veranderingen in het programma worden gecommuniceerd op onze website en Facebook-pagina.

 

Vrijwilligers

Texfree Festival wordt volledig georganiseerd en mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Meer dan 100 vrijwilligers zijn dit jaar bij Texfree actief. Wil je ook vrijwilliger worden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Texfree Festivalregels

 

 • Roken in de gebouwen is verboden.
 • Nog geen 18 jaar? Geen alcohol! Polsbandjes zijn – met geldige legitimatie – verkrijgbaar bij de kassa op het terrein
 • Clubkleding is niet toegestaan.
 • Glas en blik zijn op het festivalterrein niet toegestaan.
 • Meegebrachte drank en etenswaren mogen het festivalterrein niet op.
 • Gevaarlijke voorwerpen zoals wapens, stokken, laserpennen etc. zijn verboden.
 • (Hard-)drugs zijn verboden.
 • (Brom)fietsen, scooters en auto's worden niet toegelaten op het festivalterrein.
 • Huisdieren worden niet toegelaten tot het festivalterrein m.u.v. hulp- en geleidehonden.
 • Bezoekers kunnen voorafgaand aan en tijdens het evenement gefouilleerd worden en tassen kunnen worden doorzocht op het bezit van ongeoorloofde voorwerpen. Degene die hieraan niet meewerkt kan de toegang worden geweigerd. Ongeoorloofde voorwerpen kunnen in bewaring worden genomen danwel worden vernietigd.
 • Bekijk bij aankomst op het terrein de vluchtwegen in geval van calamiteit of dreiging daarvan.
 • Het betreden van het festivalterrein geschiedt op eigen risico. Texfree Festival en De Meulewiekers zijn is niet aansprakelijk voor diefstal, zoekraken van persoonlijke eigendommen of schade van welke aard dan ook.
 • Posters plakken en folderen op het terrein is niet toegestaan. Er zijn (beperkte) mogelijkheden om folders neer te leggen. Vraag vooraf toestemming van de organisatie.
 • Handelen en het aanbieden van diensten zonder toestemming van de organisatie op of in de directe buurt van het festivalterrein is verboden.
 • (Plastic) bekers en borden moeten op het festivalterrein blijven.
 • Tijdens het evenement kunnen opnames gemaakt worden. Bezoekers geven door betreden van het festivalterrein stilzwijgend toestemming aan de organisatie om video- en foto-beelden te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren. Rechten kunnen hieraan niet worden ontleend.
 • Het festivalterrein gaat om 02.00 uur dicht. Het is verboden zich dan nog op het terrein te bevinden.
 • Bij het niet naleven van de regels en/of aanwijzingen van het veiligheidspersoneel kan, zonder voorafgaande waarschuwing, de toegang tot het festivalterrein worden ontzegd.
 •  

  Submit to FacebookSubmit to Twitter

  Textweets:

  Mehmood_45
  Mehmood_45 Still Not remove tex from call set-up charges. What fuck companies thug!!!! This is @jazzpk . @telenorpakistan also didn't remove texs from pakages...... #Newsonepk #Abbtakk #SCOvPAK #ClassicFootball #SheikhRasheed #texfree #EidulFitr #Pakistan pic.twitter.com/k4JbxzdHZY
  14 Jun 02:14
  Supermoonfunk
  Supermoonfunk Ted Boots heeft een leuk plaatje van ons geschoten op het @TexFreeFestival . Wij hebben enorm genoten! #funk pic.twitter.com/bLR22RW8JT
  29 Jul 10:15
  systemec
  systemec Succesvol @TexFreeFestival !Muzikaal weekend. Veel plezier. #yourdatewithdata #netwerk #muziek #Venlo
  23 Jul 07:28
  Supermoonfunk
  Supermoonfunk Morgen mogen we spelen op @TexFreeFestival in @gemeentevenlo . #funk #Limburg #Venlo #steelydan #funky #music #live pic.twitter.com/yiDUdvWeFH
  22 Jul 19:52
  TexFreeFestival
  TexFreeFestival Wordt u de nieuwe bezitter van dit schilderij? Bedrag nu op €300,-! Bieden kan op www.facebook.com/Texfree.Festival pic.twitter.com/dLRl5kVEui
  29 Aug 15:33
  TexFreeFestival
  TexFreeFestival Terugblik Vrijdag Texfree!!!! youtu.be/Aih63APhVmE via @YouTube
  29 Aug 15:20
  TexFreeFestival
  TexFreeFestival Zaterdag Kids: youtu.be/SvL8Yv3fuW4?a via @YouTube
  29 Aug 14:52
  TexFreeFestival
  TexFreeFestival Geniet vooral ook van alles wat we wel hebben. De ingang van het Texfree Festival staat open voor je!! #texfree15
  29 Aug 14:18
  TexFreeFestival
  TexFreeFestival Laatste bod op het schilderij van Wally Zweiphenning is € 300,- . Bied mee voor het goede doel!
  29 Aug 12:57
  TexFreeFestival
  TexFreeFestival De eerste avond is nog niet eens gedaan, maar het hoogste bos op het schilderij staat al op € 195,-!! Wauw! @omroepvenlo #1venlo #emmaus
  28 Aug 21:46
  TexFreeFestival
  TexFreeFestival De opbrengst gaat naar Emmaus Feniks, een organisatie die zich op allerlei manieren inzet voor mensen die het nét wat minder hebben.
  28 Aug 19:37
  TexFreeFestival
  TexFreeFestival Op #texfree15 wordt een prachtig schilderij geveild. Klik op de link om mee te bieden! www.facebook.com/Texfree.Festival pic.twitter.com/eQMvJMy5pT
  28 Aug 19:36
  TexFreeFestival
  TexFreeFestival Vanaf vandaag online: Texfree Channel!! Ga je snel abonneren en mis niets komend weekend! www.youtube.com/channel/UCBQvDOkmfcH50j8nNP5PWjA
  24 Aug 14:03
  TexFreeFestival
  TexFreeFestival Nog een hele dikke week gaat het weer beginnen! Vanaf maandag de voorbeschouwing vanaf dit twitterkanaal! #texfree15
  19 Aug 12:11
  TexFreeFestival
  TexFreeFestival We gaon vaerder is ôs schoën dialek vandaag: Diashantlappenfestival op Texfree! Gaas d'r op!!
  24 Aug 10:15

  © Texfree festival  |  Ontwerp en technische realisatie: Harry Jentjens Grafische vormgeving